Gå til kassen
  Crazy Days! 25% på alt
  ULTRA
  269 kr 359 kr
  25%

  ULTRA

  Månedslinser

  269 kr 359 kr
  25%

  Ultra månedslinser er udformet for dig som ofte sidder fremfor skærmen.

  ULTRA fra Bausch & Lomb er en månedslinse fremstille af silikonhydrogel som bevarer fugten i op til 16 timer per dag. Teknologien bagom kaldes for MoistureSeal og den gør linsen ganske effektiv for at modvirke trætte øjne. Linsen er tilpasset til dig som lever et moderne liv med meget tid fremfor skærmen.

  ULTRA - månedslinser for et moderne liv

  ULTRA er udviklet i samarbejde med mennesker som spenderer meget tid fremfor skærmen. Det er et faktum at vi udfører en størstedel af vores arbejde fremfor en skærm. Det gør vi desuden også i fritiden, hvor vi sidder fremfor computere, surfplader og mobiler. Det stiller højere krav til vores linser. ULTRA slipper store mængder ilt igennem til dine øjne, hvilket leder til mindre trætte øjne på aftnerne. De er også udstyret med HD-definition optics som hjælper til med at give et skarpt og klart syn i svagt oplyst omgivning.

  Specifikation

  Producent
  Bausch & Lomb
  Styrkeomfang
  -12,00 - +6,00
  Basiskurve
  8,5
  Diameter
  14,2
  Materiale
  Samfilcon A
  Væskeindhold
  46%
  Håndteringsfarvet
  Ja
  For at kunne bestille linser skal du gennemgå en øjenundersøgelse hos en optiker. Optikeren skriver derefter en recept, som du kan anmode om, for at kunne købe linser.

  Sådan kan du anmode om din recept

  Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
  Hej!
  Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
  *Dit navn
  *Din adresse
  Det er ikke sværere end det! Husk at besøge din optiker mindst en gang om året for at se, om dine styrker stadig er rigtige.

  To måder at bestille

  Röd knapp: udfyld oplysningerne fra din linserecept manuelt. Du får det enten fra din optiker, eller oplysningerne findes på linsepakken (hvis du allerede har en).
  Grön knapp: tag et foto eller upload et billede af stregkoden fra en gammel linsepakke. Derefter indlæses din recept automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
  Følg instruktionerne, og tjek derefter ud og betal. Linserne sendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.