Gå til kassen
Le Specs
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail
  • Zephyr-Rose Gold thumbnail

Zephyr-Rose Gold

Le Specs

595 kr Vejl. pris:599 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
131 mm
Linsebredde:
48 mm
Glashøjde:
43 mm
Næsebro:
20 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gold
Glassenes farve:
Coral Mirror
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Le Specs Zephyr er med deres sofistikerede retrodesign en af årets mest trendy solbrillemodeller.

Le Specs Zephyr er navnet på et par solbriller fra australske Le Specs, som udstråler elegance og glamour hele vejen igennem. Disse solbriller vil med deres smukke stil vække stor opmærksomhed på strandene til sommer. Le Specs er kendt for deres innovativt formgivne solbriller og fremadskuende design. Le Specs Zephyr virkeliggør med deres sofistikerede udstråling alt, hvad Le Specs står for.

Den runde front giver Le Specs Zephyr et særdeles elegant to distinkt udtryk. Runde solbriller er en brilletype, vi forbinder med trendsættende personer som John Lennon og Lady Gaga. Det er en model, som blev meget populær i de oprørske 1960'ere. Le Specs Zephyr har en elegant metalkonstruktion, der udstråler kvalitet hele vejen igennem. Glassene og stangenderne er flot indrammet af acetat.

Le Specs Zephyr er med sit elegange design et naturligt valg for den stilbevidste bruger. Disse solbriller henleder tankerne på et eksklusivt cocktailparty i 1960'erne. Hos LensWay mener vi, at Le Specs Zephyr er en af de af sommerens solbrillemodeller, hvor man får mest for pengene.

Le Specs Zephyr er navnet på en solbrille fra australske Le Specs, som udstråler elegance og glamour hele vejen igennem. Disse solbriller vil med deres smukke stil vække stor opmærksomhed på strandene til sommer. Le Specs er kendt for deres innovativt formgivne solbriller og fremadskuende design. Le Specs Zephyr virkeliggør med deres sofistikerede udstråling alt, hvad Le Specs står for.

Den runde front giver Le Specs Zephyr et særdeles elegant to distinkt udtryk. Runde solbriller er en brilletype, vi forbinder med trendsættende personer som John Lennon og Lady Gaga. Det er en model, som blev meget populær i de oprørske 1960'ere. Le Specs Zephyr har en elegant metalkonstruktion, der udstråler kvalitet hele vejen igennem.

Le Specs Zephyr er med sit elegange design et naturligt valg for den stilbevidste bruger. Disse solbriller henleder tankerne på et eksklusivt cocktailparty i 1960'erne. Hos LensWay mener vi, at Le Specs Zephyr er en af de af sommerens solbrillemodeller, hvor man får mest for pengene.

Denne version af Le Specs Zephyr fås i en roseguldfarvet udførelse med Rose Revo-glas og spejleffekt.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.