Gå til kassen
  Billede med sammensætning af Everclear linseemballager.

  everclear - premium linser til gode priser

  Mød everclear, prismæssigt overkommelige kvalitetslinser, der er designet ud fra brugernes behov. Teknologien bag linserne giver maksimal fugtforsyning til øjet og komfort, der varer hele dagen. I everclear-serien kan du både finde hydrogellinser og linser lavet af silikone hydrogel, som er en blidere og mere bekvem løsning, der er anbefalet af optikere. Uanset om du vægter prisniveau, komfort eller brugstid højest, så har everclear et alternativ at tilbyde. Vores tilfredshedsgaranti gør det nemt at skifte til everclear. Vi tilbyder pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

  Billede med sammensætning af Everclear linseemballager.

  Premiumlinser, der giver komfort hele dagen

  everclear ELITE, AIR og PLUS er vores premiumlinser, der er lavet af silikone hydrogel. Silikone hydrogel er et nyere materiale, der giver mere ilt til dine øjne. Materialet sørger for en øget fugttilførsel til og anbefales af optikere. Premiumlinserne er lette at håndtere med en behagelig pasform. Silikone hydrogel er en mere sund valgmulighed for øjet og kan passe til dig, der har problemer med, at linserne bliver tørre om aftenen. Vælg mellem endagslinser, månedslinser eller to-ugers linser.

  Nu kan du prøve everclear ELITE gratis! Prøv og mærk forskellen. Klik her

  Billede med sammensætning af Everclear linseemballager.

  everclear udfordrer dine almindelige kontaktlinser

  everclear ADM er en endagslinse fremstillet i hydrogel, et tyndt materiale, der efterligner øjets egen tekstur. Kontaktlinsernes konkurrencedygtige pris og høje komfort gør dem meget populære hos vores kunder.

  Everclear Active linser pakket i en fitness taske.

  Linser til dig, der dyrker sport

  Oplev den nye, innovative linse med maksimal ilttilførsel, som er specielt udviklet til dig, som træner. Du sætter blot linserne i inden træning og tager dem ud, når du er færdig. Ingen rengøring nødvendig, og den slanke pakke gør det nemt for dig at have linserne med i træningstasken. Læs mere om everclear ACTIVE.

  En flaske everclear Refresh.

  Glem ikke linsevæske

  everclear REFRESH er en alt-i-en-løsning til alle typer bløde kontaktlinser, som desinficerer, opbevarer, skyller, fugter og fjerner proteinaflejringer. Optimalt for dig, der vil have en nem og praktisk løsning til en rigtig god pris.