Gå til kassen
   everclear

   everclear

   Mød everclear, prismæssigt overkommelige kvalitetslinser, der er designet ud fra brugernes behov. Teknologien bag linserne giver maksimal fugt forsyning til øjet og komfort, der varer hele dagen. I familien vil du finde hydrogel linser og linser lavet af silikone hydrogel, en blidere og mere bekvem løsning, anbefalet af opticians. Uanset om du rangerer prisniveau, komfort eller Utility tid på højeste, everclear har en mulighed for at tilbyde. Vores tilfredshedsgaranti gør det nemt at skifte til everclear. Pengene tilbage, hvis du ikke bliver tilfreds.

   Premiumlinser der giver komfort hele dagen

   Premiumlinser der giver komfort hele dagen

   everclear ELITE, AIR og PLUS er vores Premium linser lavet af silikone hydrogel. Silikone hydrogel er et nyere materiale, der lader i mere ilt til dine øjne. Materialet giver øjnene øget fugttilførsel og anbefales af Optikere. Premium linser er håndterbare med en behagelig pasform. Silikone hydrogel er en mere sund mulighed for øjet og kan passe dem af jer, der har problemer med linser få tør frem om aftenen Twig. Vælg mellem daglige linser, månedlige linser eller to-ugers linser.

   Nu kan du prøve everclear ELITE gratis! Prøv selv og oplev forskellen. Klik her

   everclear udfordrer dine normale kontaktlinser

   everclear udfordrer dine normale kontaktlinser

   everclear ADM er en endagslinse fremstillet i hydrogel, et tyndt materiale, der efterligner øjets egen tekstur. Kontaktlinsernes konkurrencedygtige pris og høje komfort gør dem meget populære hos kunderne. For dig der gerne vil tilføje solbeskyttelse, har vi everclear UV. De fungerer som almindelige månedslinser bare med UV-beskyttelse af iris og pupil.