Gå til kassen
   Billede med sammensætning af Everclear linseemballager.

   everclear - premium linser til gode priser

   Mød everclear, prismæssigt overkommelige kvalitetslinser, der er designet ud fra brugernes behov. Teknologien bag linserne giver maksimal fugtforsyning til øjet og komfort, der varer hele dagen. I everclear-serien kan du både finde hydrogellinser og linser lavet af silikone hydrogel, som er en blidere og mere bekvem løsning, der er anbefalet af optikere. Uanset om du vægter prisniveau, komfort eller brugstid højest, så har everclear et alternativ at tilbyde. Vores tilfredshedsgaranti gør det nemt at skifte til everclear. Vi tilbyder pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

   Billede med sammensætning af Everclear linseemballager.

   Premiumlinser, der giver komfort hele dagen

   everclear ELITE, AIR og PLUS er vores premiumlinser, der er lavet af silikone hydrogel. Silikone hydrogel er et nyere materiale, der giver mere ilt til dine øjne. Materialet sørger for en øget fugttilførsel til og anbefales af optikere. Premiumlinserne er lette at håndtere med en behagelig pasform. Silikone hydrogel er en mere sund valgmulighed for øjet og kan passe til dig, der har problemer med, at linserne bliver tørre om aftenen. Vælg mellem endagslinser, månedslinser eller to-ugers linser.

   Nu kan du prøve everclear ELITE gratis! Prøv og mærk forskellen. Klik her

   Billede med sammensætning af Everclear linseemballager.

   everclear udfordrer dine almindelige kontaktlinser

   everclear ADM er en endagslinse fremstillet i hydrogel, et tyndt materiale, der efterligner øjets egen tekstur. Kontaktlinsernes konkurrencedygtige pris og høje komfort gør dem meget populære hos vores kunder. For dig, der gerne vil tilføje solbeskyttelse, har vi everclear UV. De fungerer som almindelige månedslinser bare med UV-beskyttelse for at beskytte iris og pupil mod UV-stråler.

   Everclear Active linser pakket i en fitness taske.

   Linser til dig, der dyrker sport

   Oplev den nye, innovative linse med maksimal ilttilførsel, som er specielt udviklet til dig, som træner. Du sætter blot linserne i inden træning og tager dem ud, når du er færdig. Ingen rengøring nødvendig, og den slanke pakke gør det nemt for dig at have linserne med i træningstasken. Læs mere om everclear ACTIVE.