Gå til kassen
  Sådan finder du den rigtige størrelse til dit nye stel

  Sådan finder du den rigtige størrelse til dit nye stel

  Overvejer du at købe dine briller online? Godt valg! Her er nogle tip til, hvad man skal tænke over for at finde et par stel, der passer perfekt til dit ansigt. Et godt udgangspunkt er at starte med at måle dit gamle stel.
  Mål bredden på dine gamle briller

  Mål bredden på dine gamle briller

  Start med at måle bredden på dine nuværende briller fra skruen på stangfæstet på indersiden. Dette giver den en idé om hvilken størrelse briller, der passer dig. Dette er en af de vigtigste elementer i at finde den brille, som passer dig perfekt. Udover at det er ubehageligt, så vil et for smalt stel gøre, at dit ansigt ser bredere ud, og et for bredt stel vil gøre at dig ansigt ser smallere ud. Stængerne skal ligge mod tindingen uden at klemme.

  Tyd din størrelse på dine gamle briller

  Tyd din størrelse på dine gamle briller

  Hvis du ser på indersiden af ​​dit gamle brillestel, er der 3 numre, der viser de forskellige dimensioner af dit nuværende stel. Så ved du cirka, hvilke mål du skal forholde dig til, når du leder efter nye briller online.

  · A-mål er det venstre tal, og det står for glassets bredde (normalt mellem 40 mm – 60 mm).

  · D-mål er det midterste tak, der viser afstanden mellem glaskanten og glaskanten over næsen. Pasformen over næsen er vigtig for komfort og hvordan brillerne passer på næsen. Metalstel har, i modsætning til plaststel, justerbare næsepuder og tilpasses bedre til formen og bredden på næsen.

  · Det sidste tal er længden på stængernes længde fra skruen til enden, dvs. spidsen af ​​stangen. Målet viser, hvor lang stangen ville være, hvis den var helt lige. Stangen kan bøjes og kan derfor let afvige 5 mm fra det, du tidligere havde. Et tip er at holde stangens spids under varmt vand et stykke tid for at gøre den ekstra bøjelig.

  Vælg stel eller stelbredde

  Vælg stel eller stelbredde

  Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne XS - XL. Der findes også et antal forskellige specifikke mål for hvert stel.

  Bredden på vores stel angives i 5 forskellige størrelser:

  XS: 109 – 117 mm
  S: 118 – 125 mm
  M: 126 – 133 mm
  L: 134 – 141 mm
  XL: 142 – 150 mm

  På vores hjemmeside kan du filtrere efter stelstørrelse ved at gå til "Alle stetl" og klikke på "Filtrer". Du kan også selv udfylde stellets bredde, hvis du klikker på "Stelstørrelse". Læs vores guide til, hvordan du køber briller online.