Gå til kassen
   Kvinde med briller i haven.

   5:1 – 5 plastflasker bliver til 1 stel

   De er flotte. De er stilrene. Og de er fremstillet af 100% genanvendt plast. Når du vælger et stel fra 5:1, gør du det med en viden om, at 5 PET-flasker, som ellers ville være endt i naturen, skabte dit stel.
   Illustration af genbrugsprocessen for 5:1 briller.
   Grønne brillerammer på sand.

   Vi skaber noget nyt af det gamle

   Plastforurening er et af ​​vores tids største miljøproblemer. Når plast ender i naturen, kan det tage op til 400 år at nedbryde denne. Og det er ikke ønskværdigt. Hvis vi skal have en bæredygtig fremtid, skal vi begynde at tænke mere langsigtet.

   5:1 er en bæredygtig brillekollektion, hvor stellet er fremstillet af 100 % genanvendt plast. 5 plastflasker skaber et stilfuldt og bæredygtigt stel. Med kollektionen 5:1 skaber vi noget nyt af det gamle, som kan bruges i flere år, i stedet for at lade det skade vores jord.

   Billede af lykkelig mand og kvinde iført briller.

   Stilrene stel i naturlige farver

   Du kan vælge mellem rektangulære, firkantede, katteøjeformede eller runde brilleformer i en mat farvepalet, der er udsprunget fra naturen. Sort, blå, mørkegrøn, mørklilla, vinrød og tortoise – alle farver er skabt med naturlige farvestoffer. Præcis som stellene er brilleetuiet og rensekluden, som medfølger, fremstillet af PET-flasker. Selv den polybag, som brillerne leveres i, hvis du vælger at prøve dem derhjemme, er fremstillet af to plastflasker. Enhver detalje i kollektionen er udviklet med tanke på miljøet.

   Vi er udmærket klar over, at denne kollektion ikke kan redde verden alene, men vi skal jo begynde et sted. Med 5:1 tager vi det første skridt i den rigtige retning.