Gå til kassen
  Kvinde iført briller kigger på en mobilskærm.

  Det er sikkert at købe briller online

  Hos os kan du stole på, at du altid finder briller af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, men for at du skal føle dig endnu mere sikker har vi flere garantier for dig, der køber briller.
  Billede af et væld af diverse brillestel.

  2 års produktgaranti

  Du får 2 års produktgaranti, når du køber briller hos os. Produktgarantien dækker produktionsfejl og omfatter ikke skader forårsaget af normal slitage, ydre skader eller fejlagtig brug.

  Stilfuld mand og kvinde med briller.

  3 måneders åbent køb

  Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dine nye briller. Derfor tilbyder vi dig 3 måneders åbent køb på alle optiske briller og solbriller med styrke.

  Bemærk, at det kan tage et stykke tid at vænne sig til nye briller, især når du køber progressive briller. Dette gælder også briller, der har de samme styrker som du har haft før, men især hvis dit syn har ændret sig, og du har bestilt briller med en ny recept. Vi foreslår derfor, at du giver dine øjne et par uger til at vænne sig til dem, men hvis du oplever, at dine nye briller ikke fungerer, kan du kontakte os inden for 3 måneder, så får du pengene tilbage.

  Billede af fire brillestel i en forsendelsesæske til hjemmetest.

  Levering inden for 7 dage

  Vi sender normalt dine briller inden for 7 dage. Så snart vi modtager din ordre, begynder vi at fremstille dine briller. Vores mål er, at du, som bestiller skræddersyede briller, modtager dem inden for 7 – 14 dage fra ordredato, med forbehold for forsinkelser, der ligger uden for Lensways kontrol. Den samlede leveringstid bør ikke overstige 30 dage.