Gå til kassen
  Kontaktlinser til et digitalt liv

  Kontaktlinser til et digitalt liv

  Mange mennesker i dag sidder foran skærme og oplever derfor trætte og tørre øjne. Biofinity Energys er kontaktlinser, der er specielt udviklet til et digitalt liv. De er ligesom de kontaktlinser, du bruger i dag, de er bare meget bedre, så du kan roligt skifte. Du behøver ikke gå til optikeren for at få en ny recept. De, der er de første til at opgradere, modtager også en prøve af Hy-Care linsevæske (60 ml), en linsevæske, der er specielt udviklet til at fungere med kontaktlinser fra Biofinity. Læs mere om, hvorfor du skal opgradere til Biofinity Energys nedenfor.
  Lindrer træthed

  Lindrer træthed

  Biofinity Energys er lavet med Digital Zone Optics™-teknologi, der lindrer digital øjentræthed, et almindeligt fænomen, når man sidder foran computeren i lang tid. 8 ud af 10 kontaktlinsebrugere oplever mindre trætte øjne ved at bruge Biofinity Energys. Undersøgelsen blev udført af Coopervision på kunder, der bruger digitale skærme 4 timer om dagen og som tidligere har oplevet øjentræthed.
  Døgnet-rundt-komfort

  Døgnet-rundt-komfort

  Aquaform®-teknologi giver døgnet-rundt-komfort. Teknologien tiltrækker og binder vand i kontaktlinsen for at give bedre fugt, selv når du blinker mindre. Årsagen til, at mange mennesker oplever at have tørre øjne i slutningen af ​​dagen, er fordi vi blinker mindre, når vi har en digital skærm foran os. Med Biofinity Energys behøver du ikke føle, at dine øjne er som sandpapir om aftenen.
  Øget gennemstrømning af ilt

  Øget gennemstrømning af ilt

  Kontaktlinsernes materiale består af længere silikonkæder, der øger iltgennemstrømning til øjet for optimal komfort og naturlig fugtbalance. Aquaform®-teknologi hjælper med at holde øjnene klarere og friskere. Kort sagt er det et sundere valg for dine øjne.