Gå til kassen

   Døgnlinser

   Døgnlinser er den mest moderne variant af linser. De er produceret af materialet hydrogel-silikon som slipper igennem store mængder ilt til hornhinden, over 6 gange så meget som traditionelle linser. Denne egenskab gør, at døgnlinser kan bruges under alle døgnets timer. Du behøver altså ikke at tage dem ud når du går i seng. At bære døgnlinser er derfor på mange måder det samme som ikke at bære nogle linser overhovedet.

   Døgnlinser for et aktiv liv

   For den som lever et aktiv liv er døgnlinser en utrolig attraktiv løsning. Du slipper blandt andet at lægge meget tid på pleje og håndtering. Hvilket er særligt bekvemt hvis du f.eks. ofte befinder dig på rejsende fod.

   Døgnlinser kan også være et alternativ for den som på grund af usædvanlige tørre øjne har svært ved at bære normale endagslinser eller månedslinser. Dette er på grund af linserne har en unikt egenskab at slippe igennem ilt, og behøver derfor ikke lige så meget væske. Dette kræver dog man bruger linserne som almindelige månedslinser, dvs. tager dem ud hver aften for rengøring, og venter til morgenen med at sætte dem i igen.