Gå til kassen
  London Retro

  London Retro

  De livlige 60'ere - forbundet med baby boom, The Beatles og en eksplosion af stil. London Retro er unisex-kollektionen, der tager den ikoniske mode fra 60'ernes London og genopliver den i nye, unikke former, perfekt til nutidens briller.
  Marie Serneholts favoritter

  Marie Serneholts favoritter

  Highgate i farven Black Crystal – sorte stel i en let afrundet rektangulær form. Den gennemsigtige farve på den indre ramme giver et lettere, mere moderne look og gør disse briller velegnede til alle lejligheder.

  Lucas i farven Matte Tortoise – mat havana farve i en lys, rektangulær form, der klæder dit ansigt og giver det et elegant og sofistikeret look.

  Charlie i Light Tortoise – runde stel i havana farve. Næsebroen er rak for en moderne twist på en klassisk ramme.

  Prisvenlig brillemode

  Prisvenlig brillemode

  Tidløs elegance med et moderne twist er hvad du får med et par briller fra denne kollektion, alt sammen i højeste kvalitet og til en overkommelig pris. Vælg mellem ikoniske pilotstel og runde briller i et stilfuldt, tyndt metalstel eller afrundede, rektangulære acetatstel i klassisk tortoise, sort eller gennemsigtige, grå nuancer.

  Forstærk din personlige stil

  Forstærk din personlige stil

  Vi genopfinder ofte mode for at skabe vores egen historie. Med et par briller fra London Retro kan du lade din personlige stil skinne igennem. Kollektionen blev skabt i London, hvilket giver brillerne deres autentiske, unikke stil med former og farver, der passer til alle ansigter.