Gå til kassen
   To solbriller på billedet

   Solbrilletrends 2024

   Til foråret 2024 er det tid til at opdatere din solbrillesamling. Store stel, levende farver, dobbeltbro og opdaterede clubmasters er trendy. Sporty solbriller med spejlglas er stadig populære, ligesom modeller fra 90'erne.
   Kvinde med brune solbriller står lænet op ad en væg

   Big is beautiful

   I 2024 ser vi den triumferende tilbagevenden af store solbriller, hvilket gør dem til et must-have tilbehør for enhver modeinteresseret person. Disse stel tilbyder et strejf af elegance til ethvert outfit, og de er fremragende til skarpe solbriller.

   Kvinde i profil med brune solbriller

   Clubmaster

   Clubmaster - retroikonet genfortolket på nye dristige måder. Fra innovative materialevalg til uventede farvekombinationer tilbyder disse solbriller et friskt touch på en tidløs favorit.

   Alle Clubmaster

   Mand i sort t-shirt med sorte solbriller

   Pilot

   Top Gun-filmen har endnu engang fået pilotbrillerne til at shine, hvilket har øget deres popularitet og ført til moderne opdateringer med forskellige materialevalg, herunder klassisk metal og acetat. Disse solbriller er perfekte til en glidende overgang fra afslappet hverdagstil til trendy aftenlook.

   Til Pilot

   Mand i sort t-shirt med kasket med solbriller

   Sport influencer

   Oakley har længe været synonym med banebrydende præstation og dristigt design. I år fortsætter Oakley med at flytte grænserne med solbriller, der tilbyder den perfekte blanding af funktionalitet og mode. Forvent et fokus på højteknologiske materialer, innovative linseteknologier for overlegen skarphed og beskyttelse, samt design der skiller sig ud fra mængden.

   Se alle Oakleys

   To kvinder og to mænd på en strand i solbriller

   Design dine egne solbriller!

   Går du din egen vej? Skab din egen stil ved at matche stel med mere end 50 forskellige glasmuligheder. Vælg, om du vil have med eller uden styrke! Tilføj polariserede glas for at reducere refleksioner fra havet, eller vælg graduerede solbrilleglas for at være den mest trendy til sommerfesten - det er kun fantasien, der sætter grænser!

   Til brillerne