Gå til kassen
  Kvinde med solbriller foran havet.

  Polariserende solbrilleglas

  Polariserende glas reducerer forstyrrende refleksioner og modvirker risikoen for at blive blændet. Det øger kontrasten og farveopfattelsen. Disse specielle glas har en permanent indfarvning på 85% og beskytter dine øjne mod skadelige UV-stråler.

  Glassets specielle filtrerende effekt gør, at polariserende solbriller er særligt populære blandt bilister og personer, der dyrker udendørssport, såsom vandsport, cykling og vintersport.

  Printscreen fra mobil, der viser valg af toning i købsflowet.

  Glasfarvernes funktion & anvendelsesområde

  Gråt solbrilleglas
  Gråfarvet glas giver en neutral farvegengivelse og hører til de klassiske glasfarver. Glasset egner sig bedst til lyse omgivelser.

  Brunt solbrilleglas
  Brunfarvet glas forstærker kontraster uden at det opleves for ekstremt. De giver en blødere farveskala og hører til de klassiske glasfarver.

  Grønt solbrilleglas
  Grønfarvet glas hører ligeledes til de klassiske farver og egner sig godt til omgivelser med megen lys. Den grønne farve har en kontrastforstærkende virkning, hvor konturer fremstår tydeligere.

  Grafisk fremstilling, der demonstrerer retningen af lys i polariserede brilleglas.

  Sådan fungerer polariseret filter

  Horisontalt svingende lysstråler absorberes af det polariserende glas og fjerner forstyrrende lys fra reflekterende overflader. Vertikalt svingende lysstråler passerer gennem glaset.