Gå til kassen
  Billede af en mørkhåret kvinde, der ser på sin telefon.

  Beskyt dine øjne - Vælg blålysblokering

  Vi bruger mere og mere tid foran digitale skærme, der udsætter os for blåviolet UV-lys. Den høje eksponering for blåt lys medfører symptomer, der anstrenger og påvirker øjet. Blålys-filter til dine briller, der absorberer det blå lys, før det når dine øjne.
  Arbejdende person ved computeren i nærbillede.

  Stigende skærmtid forårsager øjenproblemer

  For mange af os er vores daglige rutine centreret omkring skærme. Vi bruger skærme, når vi arbejder, og efter arbejde tager vi mobilen frem. Vi slapper måske også af foran TV'et i sidst på dagen. Med disse stigende skærmtimer i nutidens samfund diskuteres det, om blå lys er for øjet eller ej. De mest almindelige symptomer er trætte og tørre øjne, vanskeligheder med at holde fokus, hovedpine og forstyrrede søvnrutiner.

  Briller i fokus liggende på et tastatur på en bærbar computer.

  Blålysfiltre: den gennemsigtige beskyttelse i hverdagen

  I en hverdag, der i stigende grad består af computerskærme, mobiltelefoner og tablets, kan vi derfor anbefale blålysfiltre, en overfladebehandling af dine briller, der effektivt absorberer det blåviolette lys i spektret 400-455nm med op til 60%. Uanset hvilke briller du køber fra os, kan du vælge at opgradere dem med blålysfiltre.

  Blålysfiltre anbefales hovedsageligt til læsebriller eller terminalbriller.

  Det er også muligt at købe briller med Blålysfiltre uden styrke, hvis du primært leder efter beskyttelse til computerbrug på arbejdet eller ved studier. For at købe briller uden styrke gør du lige som du plejer, men udfyld +0,00 som dine styrker og PD 30 per øje. Læs mere om, hvordan du køber briller her.

  Glad kvinde vinker foran en computer.

  Kontaktlinser med skærmlysfilter

  I dag findes der også kontaktlinser, der beskytter mod det blåviolette lys. ACUVUE OASYS® MAX 1-Day er endagslinser, specielt udviklet til den digitale og mere krævende verden, som vi lever i i dag. Med to nye teknologier tilbyder linsen høj ydeevne hele dagen.

  MAX visuel klarhed
  Med OptiBlue Light Filter-teknologien filtreres 60% af det blåviolette lys fra.

  MAX komfort
  Med den krævende livsstil nutildags nedbrydes tårefilmen hurtigere, hvilket kan påvirke synet og forværre følelsen af tørre øjne. TearStable-teknologien tilfører og kapsler fugt inde gennem linsen og på linsens overflade for høj komfort hele dagen.