Gå til kassen
  Beskyt dine øjne - Vælg blålysblokering

  Beskyt dine øjne - Vælg blålysblokering

  Vi bruger mere og mere tid foran digitale skærme, der udsætter os for blåviolet UV-lys. Den høje eksponering for blåt lys medfører skadelige symptomer, der anstrenger og påvirker øjet. Blue Cut er et blålys-filter til dine briller, der absorberer det skadelige blå lys, før det når dine øjne.
  Stigende skærmtid forårsager øjenproblemer

  Stigende skærmtid forårsager øjenproblemer

  For mange af os er vores daglige rutine centreret omkring skærme. Vi bruger skærme, når vi arbejder, og efter arbejde tager vi mobilen frem. Vi slapper måske også af foran TV'et i sidst på ​​dagen. Med disse stigende skærmtimer i nutidens samfund diskuteres det, om blå lys er skadeligt for øjet eller ej. De mest almindelige symptomer er trætte og tørre øjne, vanskeligheder med at holde fokus, hovedpine og forstyrrede søvnrutiner.
  Blue Cut: den gennemsigtige beskyttelse i hverdagen

  Blue Cut: den gennemsigtige beskyttelse i hverdagen

  I en hverdag, der i stigende grad består af computerskærme, mobiltelefoner og tablets, kan vi derfor anbefale blålysfiltre, en overfladebehandling af dine briller, der effektivt absorberer det skadelige lys, inden det når dine øjne. Uanset hvilke briller du køber fra os, kan du vælge at opgradere dem med blålysfiltre. Blue Cut anbefales hovedsageligt til læsebriller eller terminalbriller. Det er også muligt at købe briller med Blue Cut uden styrke, hvis du primært leder efter beskyttelse til computerbrug på arbejdet eller ved studier.

  Produkter

  loading... 24 af 24 produkter