Gå til kassen
   Hvordan køber man briller online?

   Hvordan køber man briller online?

   Det er let at købe briller online. Følg vores guide for at få hjælp trin for trin til, hvordan du køber briller. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.
   1. Vælg stel

   1. Vælg stel

   Første skridt, når du skal købe briller online, er at finde et stel, som du vil købe. Du har måske en form, som du kan lide og kan gå ud fra. Et tip er at måle størrelsen på dit gamle stel, fra hængselsskrue til hængselsskrue på indersiden af brillestangen for at få en idé om, hvor store stel du har brug for. Du kan derefter filtrere vores briller efter størrelse.

   Læs også vores guide til hvilke stel der passer til forskellige ansigtsformer her.

   2. Udfyld din recept

   2. Udfyld din recept

   Vælg hvilken type brille du vil bestille, om det er enkeltslebne, læsebriller, terminalbriller eller progressive briller.

   • Enkeltslebne: For dig som ikke ser så godt på lang afstand.
   • Læsebriller: For dig som ikke ser så godt på tæt hold. Læs mere om briller her.
   • Terminalbriller: Enkeltstyrkeglas som er tilpasset til arbejde foran computeren.
   • Progressive briller: For dig som ikke ser så godt på både tæt hold og langt hold. Læs mere om progressive briller her.
   • For at købe briller uden styrke skriver du +0.00 som dine styrker og PD 30 per øje.

   Når du har valgt, hvilken type brille du vil have, er det tid til at udfylde dine styrker. Anvend din recept, som du får fra en optiker. Læs mere om, hvordan du læser din recept her.

   3. Vælg tykkelse på glas

   3. Vælg tykkelse på glas

   Næste trin er at vælge, hvilke type af index du vil have på dine briller. Index styrer glassets tykkelse. Har du en højere styrke, som påvirker glassets tykkelse, anbefaler vi, at du køber et tyndere glas for at mindske brillens vægt.

   Du kan vælge mellem 4 forskelle slags glas:

   • Basis: Dette glas er inkluderet i prisen, når du køber briller fra os. Velegnet til dig med styrker fra -3,00 og op til +3,00. Basisglaset er ikke egnet til stel med halv ramme (semi-rim) eller rammer uden en ramme (rimless).
   • Standardglas: For dig med enklere synsfejl. Anbefales til styrker op til +-2.00 i metalstel og op til +-3.00 i plaststel. Basisglasset passer ikke til stel med halvramme (semi-rim), eller stel uden ramme (rimless).
   • Tyndere: 25 % tyndere end basisglasset med bedre styrke. Anbefales til styrker over +-2.00 i metalstel og over +-3.00 i plaststel.
   • Tyndest: 30 % tyndere end basisglasset med bedre styrke. For dig med styrker over +-2.00 i metalstel og over +-3.00 i plaststel.
   4. Vælg tilvalg

   4. Vælg tilvalg

   Du har flere tilvalg at vælge imellem til dine nye briller.

   • Ufarvede glas: Ufarvede glas er altid inkluderet i prisen, når du bestiller briller hos os. Det er ufarvede optiske glas.
   • Almindelige solglas: For dig som vil skræddersy dine egne solbriller med eller uden styrke. Vores solbriller har 100 % UV-beskyttelse med en indfarvningsgrad på 85 %. Fås i farverne brun, grå og grøn. Læs mere om at skræddersy dine solglas med styrke her.
   • Farveskiftende glas: Farveskiftende Transitions®-glas er ufarvede indendørs og bliver mørke, når de kommer i kontakt med solens UV-stråler. Fås i farverne brun og grå.
   • Polariserede solglas: Polariserende solglas beskytter øjnene mod solen samtidig med at evnen til at se kontraster forbedres og filtrerer forstyrrende reflekser væk fra eksempelvis asfalt, vand eller sne. De er et godt valg ved udendørsaktiviteter og bilkørsel.
   5. Vælg overfladebehandling og betalingsmuligheder

   5. Vælg overfladebehandling og betalingsmuligheder

   Næste skridt er at vælge overfladebehandling på dine briller. Standard overfladebehandling, med ridsebeskyttelse og anti-refleksbehandling, er altid inkluderet i prisen. Du har også mulighed for at vælge Optimal overfladebehandling (inkluderer snavs- og vandafvisende overflade, UV-beskyttelse og udvidet ridsebeskyttelse) eller Blue Cut (beskyttelse mod skadeligt blåt lys fra digitale skærme – vælger du Blue Cut får du også samme overfladebehandlinger som Optimal).Læs mere om Blue Cut blåt lys blokering.

   Klik på "Tilføj til kurven" for at lægge produktet i indkøbskurven. Gennemfør dit køb ved at vælge betalingsmetode. Udfyld e-mailadressen og postnummer. Klik på "Gennemfør køb".

   Så er du klar! Du får en ordrebekræftelse fra os og din bestilling sendes videre til vores fabrik, som straks begynder fremstillingen af dine briller.

   Vidste du, at vi har 3 måneders åbent køb? Vi har også 2 års produktgaranti. Læs mere om vores garantier.