Gå til kassen
   Bohemia

   Bohemia

   Med Bohemia appellerer vi til sjælfulde, udtryksfulde kvinder med kreativ kraft. Der med deres egen smukke stil tør at udleve deres drømme og passe på dem selv. Stel med både bløde sommerfugleformer og bohemske cat eyes – i kreativ kombination med dristige detaljer der fanger blikket. En stilren feminin brillekollektion der booster din stil!
   Josefin Dahlberg finder sine nye favoritter

   Josefin Dahlberg finder sine nye favoritter

   Josefin Dahlberg er ikke bare influencer, forfatter og en profileret sundhedsprofil. Hun er også en åbenlys ambassadør for brillekollektionen Bohemia, som hun forelskede sig i med det samme: "Så fine stel! Formerne rummer den perfekte balance mellem blød femininitet og edgy stil. Farvevalgene i kollektionen afspejler også min favoritpalette, det er den smukkeste kombination nogensinde: jordfarver der møder lys pastel, jeg elsker det." Brillekollektionen kommer i to harmoniske stilarter: Bohemia Neutral og Bohemia Bold som du kan variere efter humør og stil.

   Altid et par briller med i købet

   Altid et par briller med i købet

   "Briller er et fint tilbehør der kan løfte et basic look og gøre det mere cool, lidt mere business eller uformelt, afhængigt af hvilket humør jeg er i. Derfor kan jeg godt lide at skifte lidt mellem de forskellige favoritter." – Josefin Dahlberg, influencer

   Bohemia er designet til den kreative kunstnersjæl der kan lide at tænke nyt. En kollektion til dig der gerne vil variere med stel i forskellige stilarter for at matche dit humør. Derfor får du altid en ekstra brille med i købet. Når du har fundet din stil blandt Bohemias stel – så husk at vælge et par mere. Du vælger dine to yndlingsstel fra en valgfri kollektion. Enkeltslebne glas er altid inkluderet med stellet.

   Produkter

   24 af 24 produkter