Gå til kassen
   Buy One, Give One

   Buy One, Give One

   Vidste du, at en tredjedel af verdens befolkning ikke har adgang til den synskorrektion, de har brug for? Det er 2,5 milliarder mennesker. Ifølge WHO kan 80 % af alle synsfejl forebygges eller behandles med de rette hjælpeindsatser. Når det er muligt at gøre en forskel, ønsker vi at gøre en forskel. Ved at Buy One, Give One kan du donere et par briller, når du køber et par fra os. Det koster dig intet, tager blot et par klik, og så har du forbedret livskvaliteten og mulighederne for en anden person markant.
   Hvordan donerer jeg briller?

   Hvordan donerer jeg briller?

   Det er enkelt. Køb dine briller som normalt. Når du har gennemført din ordre, kommer du til en ny side, hvor du har mulighed for at vælge at donere et par briller. Du får her muligheden for at vælge den verdensdel, du vil donere dine briller til eller om de skal sendes til der, hvor behovet er størst.
   Gør en rigtig forskel

   Gør en rigtig forskel

   Synet er en af ​​vores vigtigste sanser, som blandt andet giver os mulighed for at læse, lære, arbejde og nyde livet. Vi ser det som en menneskerettighed at kunne se. Derfor er vi, sammen med Essilor Vision Foundation, så stolte af at præsentere vores globale Buy One, Give One-hjælpeprogram. Du køber et par briller fra os og donerer et par briller til en trængende verdensdel uden ekstra omkostninger for dig. Det er en lille hjælpeindsats, der gør en stor forskel.
   Vil du hjælpe?

   Vil du hjælpe?

   Næsten 5000 briller blev doneret i 2019 og tusindvis af briller doneres fortsat hver måned. Vi vil gerne takke dig for, at du hjælper os med at gøre en forskel. Ved at handle dine briller hos os bidrager du til at gøre livet bedre for flere mennesker, der også lider af synsfejl.