Gå til kassen
   Buy One, Give One

   Buy One, Give One

   Vidste du, at en tredjedel af verdens befolkning ikke har adgang til den synskorrektion, de har brug for? Det er 2,7 milliarder mennesker. Ifølge WHO kan 80 % af alle synsfejl forebygges eller behandles med de rette hjælpeindsatser. Når det er muligt at gøre en forskel, ønsker vi at gøre en forskel. Ved at Buy One, Give One kan du donere et par briller, når du køber et par fra os. Det koster dig intet, tager blot et par klik, og så har du forbedret livskvaliteten og mulighederne for en anden person markant.
   Hvordan donerer jeg briller?

   Hvordan donerer jeg briller?

   1. Køb din briller som altid.

   2. Gennemfør din ordre. Du vil derefter blive sendt til en side, som bekræfter din ordre, hvor du kan vælge at donere et par briller uden ekstra omkostninger.

   3. Vælg hvilken verdensdel, du vil donere til, eller om du vil donere brillerne til, hvor behøvet er størst.

   Gør en rigtig forskel

   Gør en rigtig forskel

   Synet er en af ??vores vigtigste sanser, som blandt andet giver os mulighed for at læse, lære, arbejde og nyde livet. Vi ser det som en menneskerettighed at kunne se. Derfor er vi, sammen med Essilor Vision Foundation, så stolte af at præsentere vores globale Buy One, Give One-hjælpeprogram. Du køber et par briller fra os og donerer et par briller til en trængende verdensdel uden ekstra omkostninger for dig. Det er en lille hjælpeindsats, der gør en stor forskel.

   Vil du hjælpe?

   Vil du hjælpe?

   Mere end 14.000 briller er blevet doneret, siden vi begyndte med Buy One, Give one. Vi vil gerne takke dig for, at du hjælper os med at gøre en forskel. Ved at handle dine briller hos os bidrager du til at gøre livet bedre for flere mennesker, der også lider af synsfejl.

   Vore samarbejdspartnere

   Vore samarbejdspartnere

   Ved at handle hos Lensway gør du det muligt for os at fortsætte vores samarbejde med hjælpeorganisationer, der arbejder for at forbedre levevilkårene for trængende verden over.