Gå til kassen
  Nærbillede af et menneskeøje.

  Får du tørre øjne af dine kontaktlinser?

  Du er ikke den eneste. Mange kæmper med tørre øjne, især i tørre kontormiljøer, eller hvis du sidder foran en computerskærm i lang tid. I dag findes der mange fugtgivende kontaktlinser, linsevæsker og øjendråber, der kan løse problemet og fungere som en direkte hjælp mod tørre øjne.
  Nærbillede af et til menneskeøje.

  Hvorfor får man tørre øjne?

  Tåreproduktionen i vores øjne reduceres med alderen, og øjets genfugtningsevne aftager. Men det er også meget almindeligt for mange at få tørre øjne som et resultat af arbejdsmiljøet. Det kan skyldes tør luft, dårlig ventilation, temperaturforskelle eller klimaanlæg på kontoret, der irriterer øjets slimhinde. Lange arbejdsdage foran en computerskærm medfører også tørre øjne, fordi vi ikke blinker så ofte, når vi har en skærm foran os. At blinke er kroppens naturlige måde at genfugte sig på og fordele tårevæsken i øjnene, og det siger sig selv, at hvis vi blinker mindre, bliver vores øjne tørrere.

  Nærbillede af linser.

  Opgradér til kontaktlinser med nyere teknologi

  Mange bruger kontaktlinser, der er lavet med gammel teknologi, og ville have gavn af at skifte til en mere moderne linse. Flere moderne kontaktlinser på markedet er produceret med nyere teknologi, der giver øjet en bedre ilt- og fugtforsyning. Hvis dine øjne føles tørre, når du bruger dine almindelige kontaktlinser, kan du også vælge kontaktlinser, der har et højere fugtighedsindhold. Kontaktlinser til tørre øjne er specielt udviklet til at bevare fugtigheden i øjet og kan bevare op til 95% af væsken i linsen i op til 16 timer om dagen. Mange af vores kunder vælger at opgradere til populære kontaktlinsemærker, såsom ACUVUE® OASYS 1-DAY with HydraLuxe™, MyDay daily disposable, everclear ELITE og mange flere.

  Læs mere om premium linser her.

  Mand bruger øjendråber.

  Øjendråber og linsevæske

  Til dig, der er tilfreds med dine kontaktlinser, men alligevel oplever den trælse følelse i øjnene sidst på dagen, kan øjendråber være den absolut bedste løsning på tørre og trætte øjne. Øjendråber fås som gel, dråber og spray og kan købes både til engangsbrug eller i en lille flaske, der er let at tage med dig.

  En anden måde at slippe af med tørre øjne på, hvis du bruger månedslinser, er at skifte linsevæske. Der findes linsevæsker, der er specielt tilpasset til tørre kontaktlinser, og som hjælper med at bevare fugtighedsindholdet i dine kontaktlinser.

  Billede af diverse øjendråber i forskellige emballager.

  Hvilke øjendråber er bedst i test?

  Baseret på vores brede sortiment af øjendråber har vi samlet dem, der fungerer for både hurtig og langvarig lindring.

  Blink Intensive Triple Action – 3-i-1 øjendråber, der lindrer, fugter og beskytter dine øjne på samme tid. Øjendråberne indeholder vitamin E og liposomer, der beskytter lipidlaget i øjet og er specielt udviklet til at passe til kontaktlinser.

  Biotrue – indeholder hyaluronsyre, der naturligt findes i vores tårer. Stoffet beroliger, beskytter og smører øjet. Disse øjendråber leveres også pakket i 30 små, hygiejniske engangspipetter, så du nemt kan tage dem med på farten.

  Blink Eye Mist – en praktisk, hurtigtvirkende spray, der modvirker irriterede øjne. Du kan spraye en dosis i øjnene uden at skulle tage dine kontaktlinser ud. Et fleksibelt alternativ, hvis du har en aktiv livsstil, eller befinder dig i et rum med aircondition.