Gå til kassen
   Hvorfor bør man anvende premiumlinser?

   Hvorfor bør man anvende premiumlinser?

   Får du tørre øjne, når du bruger kontaktlinser? Ny linseteknologi betyder, at kontaktlinser ånder bedre og holder fugt længere, hvilket gør, at de klassificeres som premiumlinser. Der er mange fordele ved at opgradere til en premiumlinse. Lær mere om premiumlinser nedenfor.
   Nyt materiale lader øjet ånde

   Nyt materiale lader øjet ånde

   Traditionelle kontaktlinser er lavet med et materiale kaldet hydrogel. Hydrogelmateriale tørrer hurtigere ud, hvilket kan føre til ubehag og få øjnene til at føles tørre i løbet af dagen.

   Silikonehydrogel er et nyere materiale, der gør det muligt for øjet ånde mere. Materialet giver mere ilt til øjet, hvilket både er sundere for øjet og får kontaktlinserne til at holde længere. Materialet har også evnen til at forblive fugtigt længere, hvilket betyder, at det tager længere tid for kontaktlinsen at tørre ud.

   Fordele ved premiumlinser

   Fordele ved premiumlinser

   • Et sundere valg for øjet
   • Holder fugt længere
   • Langvarig komfort
   • God åndeevne
   • En tyndere linse der irriterer mindre
   • Mange premiumlinser har også en indbygget UV-beskyttelse der beskytter pupil og iris mod solens skadelige stråler

   Hvilke premiumlinser er bedst i test?

   Hvilke premiumlinser er bedst i test?

   ACUVUE® OASYS 1-DAY with HydraLuxe™ – silikonehydrogellinser, der hjælper med at modvirke trætte øjne og fugter øjet ved hvert blink. De er lavet med en smal kant, der følger øjets naturlige form for at give optimal komfort.

   everclear ELITE – lavet af det nyere materiale silikonehydrogel. Tillader øget fugttilførsel til øjet og giver komfort, der varer hele dagen. Derudover er everclear et prisvenligt alternativ, så du får alle fordelene ved premiumlinser til en lavere pris.

   Dailies Total 1 – endagslinser i silikonehydrogel der ånder fantastisk godt og gør det både sundt og behageligt at bære linser. Friktionsfriheden og det høje vandindhold gør disse kontaktlinser til et godt valg for dig med høje krav til komfort.