Gå til kassen
   Hvorfor bør du overveje premium linser?

   Hvorfor bør du overveje premium linser?

   Får du tørre øjne, når du bruger kontaktlinser? Ny teknologi betyder, at kontaktlinserne har en bedre ilttilførsel til øjet samt fugtgivende egenskaber, hvilket gør, at de klassificeres som premiumlinser. Der er mange fordele ved at opgradere til premiumlinser. Læs mere om premiumlinser nedenfor.
   Nyt materiale lader øjet ånde

   Nyt materiale lader øjet ånde

   Traditionelle kontaktlinser er lavet med materialet hydrogel. Hydrogelmaterialet tørrer hurtigere ud, hvilket kan føre til ubehag og få øjnene til at føles tørre i løbet af dagen.

   Silikonehydrogel er et nyere materiale, der gør det muligt for øjet ånde bedre. Materialet giver mere ilt til øjet, hvilket både er sundere for øjet og får kontaktlinserne til at holde længere. Materialet har en fugtgivende egenskab, hvilket betyder, at det tager længere tid. før kontaktlinsen tørrer ud.

   Fordele ved premiumlinser

   Fordele ved premiumlinser

   • Et sundere valg for øjet
   • Fugtgivende egenskab
   • Langvarig komfort
   • Bedre ilttilførsel til øjet
   • En tyndere linse, der irriterer mindre
   • Mange premiumlinser har også en indbygget UV-beskyttelse, der beskytter pupil og iris mod solens skadelige stråler

   Hvilke premiumlinser er bedst i test?

   Hvilke premiumlinser er bedst i test?

   ACUVUE® OASYS 1-DAY with HydraLuxe™ – silikonehydrogellinser, der hjælper med at modvirke trætte øjne og fugter øjet ved hvert blink. De er lavet med en smal kant, der følger øjets naturlige form for at give optimal komfort.

   everclear ELITE – lavet af det nyere materiale silikonehydrogel. Tillader øget fugttilførsel til øjet og giver komfort, der varer hele dagen. Derudover er everclear et prisvenligt alternativ, så du får alle fordelene ved premiumlinser til en lavere pris.

   Dailies Total 1 – endagslinser i silikonehydrogel, der har fantastisk ilttilførsel og gør det både sundt og behageligt at bære linser. Friktionsfriheden og det høje vandindhold gør disse kontaktlinser til et godt valg for dig med høje krav til komfort.