Gå til kassen
  Løsningen til tørre øjne

  Løsningen til tørre øjne

  Begynder dine kontaktlinser at føles ubehagelige og tørre omkring frokost eller om aftenen? Live®, clariti® og MyDay® er endagslinserne der løser dine problemer med ny linseteknologi, der er et sundere valg for øjet. Læs mere om, hvorfor disse kontaktlinser med det nye materiale silikonehydrogel kan være den nemme løsning for din øjenkomfort.
  Silikonehydrogel med langvarig komfort

  Silikonehydrogel med langvarig komfort

  Traditionelle kontaktlinser anvender et materiale kaldet hydrogel. En kontaktlinse lavet af gammelt hydrogelmateriale tørrer hurtigere ud, hvilket kan føre til ubehag og gør at den er sværere at fjerne sidst på dagen. Live®, clariti® og MyDay® har løst dette problem ved hjælp af silikonehydrogel, det nyere materiale, der gør det muligt for øjet at ånde. Med silikonehydrogel kan du bibeholde god øjenpleje. Du får også UV-beskyttelse, en tyndere kontaktlinse og maksimal komfort, alt sammen i en og samme kontaktlinse. Materialet slipper mere ilt igennem end traditionelle materialer og har evnen til at holde mere vand, hvilket betyder, at det tager længere tid, før kontaktlinsen tørrer ud.

  Start din dag på den rigtige måde med endagslinser

  Start din dag på den rigtige måde med endagslinser

  Gør det endnu nemmere at bære kontaktlinser med endagslinser i silikonehydrogel. Du starter hver dag med en ny og frisk kontaktlinse, der er fuld af fugt, hvilket betyder, at det tager længere tid for kontaktlinsen at tørre ud. Du behøver ikke bekymre dig om at rengøre kontaktlinsen sidst på ​​dagen. Det er det nemmeste og sundeste valg du kan tage for dine øjne, ganske enkelt!

  Produkter

  loading... 6 af 6 produkter