Gå til kassen
   Løsningen til tørre øjne

   Løsningen til tørre øjne

   Begynder dine kontaktlinser at føles ubehagelige og tørre omkring frokost eller om aftenen? Live®, clariti® og MyDay® er endagslinserne der løser dine problemer med ny linseteknologi, der er et sundere valg for øjet. Læs mere om, hvorfor disse kontaktlinser med det nye materiale silikonehydrogel kan være den nemme løsning for din øjenkomfort.
   Silikonehydrogel med langvarig komfort

   Silikonehydrogel med langvarig komfort

   Ældre kontaktlinser fremstilles i et materiale, som hedder hydrogel. En linse frremstillet i gammelt hydrogel materiale tørrer hurtigere ud, hvilket kan føre til ubehag og gør, at den kan være sværere at tage ud sidst på dagen. Live®, clariti® og MyDay® er i stedet fremstillet i et nyere materiale, som hedder silikonehydrogel, et nyere materiale som lader øjet ånde. Med silikonehydrogel kan du bibeholde en god øjensundhed. Du får desuden UV-beskyttelse, en tyndere linse og maksimal komfort, alt sammen i én kontaktlinse. Materialet lader mere ilt komme igennem end traditionelle materialer og kan holde på mere vand, hvilket gør, at det tagere længere tid, før kontaklinsen tørrer ud.

   Start din dag på den rigtige måde med endagslinser

   Start din dag på den rigtige måde med endagslinser

   Gør det endnu nemmere at bære kontaktlinser med endagslinser i silikonehydrogel. Du starter hver dag med en ny og frisk kontaktlinse, der er fuld af fugt, hvilket betyder, at det tager længere tid for kontaktlinsen at tørre ud. Du behøver ikke bekymre dig om at rengøre kontaktlinsen sidst på dagen. Det er det nemmeste og sundeste valg du kan tage for dine øjne, ganske enkelt!

   "Siden jeg skiftede til kontaktlinser med dette nye materiale får jeg ikke længere tørre øjne i løbet af dagen. Nemme at håndtere og det var let at bestille!" - Therese G