Gå til kassen
   Se på alle afstande med kontaktlinser

   Se på alle afstande med kontaktlinser

   Progressive kontaktlinser er perfekte til dig, der gerne vil fortsætte med at bruge kontaktlinser, når dit syn forandrer sig. Progressive kontaktlinser er det samme som multifokale kontaktlinser, og de fungerer på samme måde som progressive briller. De hjælper dig med at se ting der er tæt på, i mellemafstand og ting på lang afstand.
   Progressive kontaktlinser stiger i popularitet

   Progressive kontaktlinser stiger i popularitet

   Den mest almindelige årsag til, at mange mennesker vælger at bruge progressive kontaktlinser, er fordi det er et praktisk alternativ, der ikke kræver nogen større ændring for dig, der ønsker at fortsætte med at bruge kontaktlinser. Multifokale kontaktlinser følger altid bevægelsen af øjet, i modsætning til progressive briller, så du ikke behøver at røre ved dit hoved for at ændre synsskarpheden. Hvis du lever en aktiv livsstil, hvor du er ude og bevæge dig meget, er progressive kontaktlinser meget praktiske, fordi de altid sidder hvor de skal. De er også et godt alternativ for dem, der vil skifte mellem briller og kontaktlinser.

   Hvordan køber du linser online?

   Mange linsealternativer med høj komfort

   Mange linsealternativer med høj komfort

   Der findes mange behagelige linsealternativer til dig, der er interesseret i multifokale kontaktlinser. Hvis du allerede bruger kontaktlinser, er der ingen ændring - rent praktisk. Efter nytilpasning hos en optiker er det bare med at gøre som andre tilfredse kunder og fortsætte med at købe dine kontaktlinser hos os. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp med at bestille dine progressive kontaktlinser, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.