Gå til kassen
   Se skarpt på alle afstande med kontaktlinser

   Se skarpt på alle afstande med kontaktlinser

   Multifokale kontaktlinser er perfekte til dig, der gerne vil fortsætte med at bruge kontaktlinser, når dit syn forandrer sig. Multifokale kontaktlinser er det samme som progressive kontaktlinser, og de fungerer på samme måde som flerstyrkebriller. De hjælper dig med at se ting på lang afstand, på kort afstand og alt derimellem.
   Multifokale kontaktlinser bliver stadig mere populære

   Multifokale kontaktlinser bliver stadig mere populære

   Den mest almindelige årsag til, at mange vælger at bruge multifokale kontaktlinser, er, fordi det er et praktisk alternativ. Et alternativ, der ikke kræver nogen større ændring for dig, der gerne vil fortsætte med at bruge kontaktlinser. I modsætningen til flerstyrkebriller, følger multifokale kontaktlinser altid øjets bevægelse, så du ikke behøver bevæge dit hoved for at se skarpere. Hvis du lever et aktivt liv, og ofte udendørs og bevæger dig meget, er multifokale kontaktlinser meget praktiske, fordi de altid sidder præcis, hvor de skal. De er også et godt alternativ for dem, der vil skifte mellem briller og kontaktlinser.

   Sådan køber du linser på nettet

   Stort udvalg af linser med høj komfort

   Stort udvalg af linser med høj komfort

   Der findes mange komfortable linser til dig, der er interesseret i multifokale kontaktlinser. Hvis du allerede bruger kontaktlinser, er der ingen ændringer - rent praktisk. Efter en ny synsprøve hos en optiker er det bare at gøre som andre tilfredse kunder og fortsætte med at købe dine kontaktlinser hos os. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp med at bestille dine multifokale kontaktlinser, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.