Gå til kassen
   Solbriller med styrke

   Solbriller med styrke

   Vidste du, at alle vores stel kan fås med solbrilleglas? Det betyder, at du kan designe dine egne solbriller med styrke.

   Du kan selvfølgelig også designe dine egne solbriller, selvom du ikke har brug for synskorrigering, vælg blot "uden styrke", når du skal vælge.

   Solglas

   Solglas

   Vælg mellem vores klassiske glasfarver for at forvandle et hvilket som helst stel til et par flotte solbriller. Vores glas er af bedste kvalitet og med 100% UV-beskyttelse, så du kan sammensætte et perfekt par solbriller til dine behov.

   Læs mere

   Graduerede solbrilleglas

   Graduerede solbrilleglas

   I glas med gradueret farve er nuancen i den øverste tredjedel af glassene mørkere og bliver gradvist lysere mod bunden af glasset. For at farveforskellen kan vises optimalt, kræves der større glas. Selvom den graduerede farve ikke dækker hele glasoverfladen, er dine øjne lige så godt beskyttede mod UV-stråler som med briller med helt tonede glas.

   Læs mere

   Solbriller med spejlglas

   Solbriller med spejlglas

   Solbriller med spejlglas har ekstra stærk blændingsbeskyttelse med 100% UV-beskyttelse. Den blanke spejloverflade reflekterer forstyrrende refleksioner, og i modsætning til almindelige solbrilleglas er øjnene ikke synlige bag solbrilleglas med spejleffekt. De anbefales og er ekstra velegnede til aktiviteter i skarpe lysforhold, for eksempel ved fiskeri, sejlads eller på ski på en solskinsdag.

   Læs mere

   Farveskiftende glas

   Farveskiftende glas

   Farveskiftende glas - også kaldt fotokromatiske glas, som reagerer på UV-lys, og bliver mørkere jo stærkere lyset er. De er lyse indendørs og bliver gradvis mørkere udendørs, afhængig af solens og lysets styrke. 100% UV-beskyttelse.

   Læs mere

   Polariserende glas

   Polariserende glas

   Polariserede solbrilleglas beskytter øjnene mod solen med 100% UV-beskyttelse på samme tid som de forbedrer kontrastsynet og filtrerer foruroligende refleksioner fra f.eks. blød asfalt, vand og sne. De anbefales blandt andet til kørsel, alpint og fiskeri.

   Læs mere