Gå til kassen
   Tid til en synstest?

   Tid til en synstest?

   Når du køber briller online, er det godt at have en opdateret brillerecept. For at hjælpe dig på vej får du 250 DKK rabat, når du køber briller, hvis du går til en optiker for at tage en synstest. Læs mere nedenfor om, hvordan du får din rabat.
   Vælg type af synsundersøgelse

   Vælg type af synsundersøgelse

   Recepter på briller adskiller sig fra recept på kontaktlinser, så når du foretager en synsundersøgelse hos en optiker, vælger du den type synsundersøgelse, du ønsker. Efter afsluttet synsundersøgelse beder du din optiker om at få en udskrift af synspøven, som de er forpligtet til at lave i henhold til reglerne, selvom du vælger ikke at handle hos den optiker, der foretog synsundersøgelsen. Med den nye udskrift kan du nemt købe linser eller briller online hos os.

   Har du brug for hjælp til at bestille linser eller briller? Læs vores guide til hvordan du køber linser, eller vores guide til hvordan du køber briller.

   Sådan får du 250 DKK rabat

   Sådan får du 250 DKK rabat

   1. Book en synstest hos en valgfri optiker.

   2. Tag et billede af din recept, hvor udstedelsesdatoen samt opmålte værdier er synlige.

   3. Send billedet til recept@lensway.dk.

   4. Vi sender en e-mail med rabatkoden til dig, som du kan bruge, når du køber briller hos os.

   Rabatten gælder ved køb af briller for mindst 450 DKK og gælder recept udstedt i Danmark efter 2020-02-01.

   Shop briller på din linserecept

   Shop briller på din linserecept

   En brillerecept adskiller sig fra en linserecept, men for dig med enklere synsfejl (+/-3.00) kan vi konvertere din kontaktlinserecept til brilleværdier, uden at du behøver at få foretaget en synstest. Læs mere her eller kontakt vores kundeservice for hjælp.