Gå til kassen
  Reklamebillede: Få 250 DKK rabat på briller efter synsprøve!

  Tid til en synstest?

  Når du køber briller online, er det godt at have en opdateret synsprøve – ikke kun for dine øjne men også for din pengepung. Derfor får du 250 kr. i rabat, når du køber briller hos Lensway, hvis du får foretaget en synsprøve hos en optiker. Læs mere herunder om, hvordan du får din rabat.
  Billede af en mand iført briller.

  Vælg den rigtige type synsprøve

  Synsprøver for briller adskiller sig fra synsprøver for kontaktlinser, så når du skal have foretaget en synsundersøgelse hos en optiker, er det vigtigt at vælge den type synsundersøgelse, du har brug for. Efter du har fået foretaget synsprøven, skal du bede optikeren om at få en udskrift af den. Dette er de forpligtet til i henhold til reglerne, også selvom du vælger ikke at handle hos den optiker, der har foretaget synsundersøgelsen. Med den nye udskrift kan du nemt købe linser eller briller online hos os.

  Har du brug for hjælp til at bestille linser eller briller? Læs vores guide til hvordan du køber linser, eller vores guide til hvordan du køber briller.

  Nærbillede af øje.

  Husk at få en undersøgelse regelmæssigt

  Hos Lensway anbefaler vi, at din synsprøve til briller ikke er mere end to år gammel og for kontaktlinser ikke mere end et år gammel. Hvis du får en synstest regelmæssigt, passer du ikke kun på dine øjne, fordi dit syn kan ændre sig. Men det er også et krav, at du kan dokumentere, at du har fået tjekket dine øjne, hvis du vil have tilskud til køb af briller eller kontaktlinser fra Sygeforsikringen “danmark”.

  Optiker og mand i øjenundersøgelsessituation.

  Sådan får du 250 kr. rabat

  1. Book en synsprøve hos en valgfri optiker.

  2. Tag et billede af resultatet af din synsprøve, hvor datoen samt de målte værdier fremgår.

  3. Send billedet til recept@lensway.dk.

  4. Vi sender en e-mail med rabatkoden til dig, som du kan bruge, når du køber briller hos os.

  Rabatten gælder ved køb af briller for mindst 600,- kr. og gælder for synsprøver foretaget i Danmark, som er maks. 1 år gammel. Du kan kun anvende din synstest 1 gang for at få rabatten.

  Mobiltelefon med en side fra købsprocessen for briller på Lensway.

  Køb briller ved hjælp af din linsetest

  En synsprøve til briller adskiller sig fra en syntest til kontaktlinser, men hvis du kun har mindre synsfejl (+/-3.00), kan vi konvertere din linsetest til brilleværdier, uden at du behøver at få foretaget en synsprøve til briller. Kontakt vores kundeservice for hjælp.