Gå til kassen

   Optimeret til vintersport: Klar, parat, start!

   Uanset om du foretrækker ski, snowboard eller andre former for vintersport, garanterer vores udvalg af sportsbriller og linser enestående klarhed og beskyttelse for at forbedre din præstation.

   Mand iført vintertøj og Oakley solbriller.

   Udforsk solbriller fra Oakley

   Optimér din vinteroplevelse med Oakley solbriller. Prizm-glassenes avancerede teknologi minimerer blænding fra sne og forbedrer kontrasterne for et bedre syn, hvilket er afgørende for skiløb og andre sneeventyr.

   Til Oakley solbriller

   Grå brilleglasramme med lige stænger fra InMotion-kollektionen.

   Sport og hverdag i perfekt harmoni

   In Motion giver dig sportsbriller af høj kvalitet i stilfuldt design, som er ligeså gode til sport som til hverdagsbrug. Brillerne har lige stænger for komfort ved brug af hjelm, justerbare næsepuder og stænger med gummitipper for bedre greb.

   Til InMotion

   Grafisk fremstilling, der demonstrerer retningen af lys i polariserede brilleglas.

   Fuldend med polariserende solbrilleglas

   Polariserende glas er et must for vintersportsentusiaster, reducerer blænding fra sne og is. De er ideelle til skiløbere, snowboardere og vandrere i snedækkede landskaber, da de giver klart syn, forbedret kontrast og UV-beskyttelse. Tilpas dine sportsbriller ved at vælge et InMotion-stel og polariserende solbrilleglas med eller uden styrke.

   Læs mere om vores glas

   To fingre der håndterer en kontaktlinse.

   Linser under solbrillerne

   For dig, der foretrækker kombinationen af linser og solbriller, anbefaler vi everclear ELITE. Linsen er lavet af silikonehydrogel for at øge iltningen, give langvarig komfort og fremme øjets sundhed. Disse linser er nemme at håndtere og har indbygget UV-beskyttelse, så de giver både komfort og beskyttelse mod skadeligt sollys og passer perfekt til vinterlandskabet. Se også hele vores udvalg af linser og solbriller uden styrke.

   Till everclear ELITE

   Produkter

   1 - 8 af 8 produkter