Gå til kassen
   Billede med tre paneler: Nærbillede af brilleglas, maskine til slipning af brilleglas og billede af kvinde og mand

   Alt om vores glas

   Når du skal købe briller, er det vigtig at vælge det rigtige brilleglas. Vægten, tykkelsen og overfladebehandlingerne på glassene du vælger, vil påvirke hvordan du oplever dine briller. Her er vores guide til hvordan du vælger det rigtige glas til dine briller.
   Billede med et udvalg af diverse brillestel.

   Hvordan vælger man det rigtige glas?

   1. Hvilken styrke har du? Vi tilbyder forskellige tykkelser på vores brilleglas (glasindeks). Dette påvirker vægten af brillerne på ansigtet. Jo højere synskorrigering du har brug for, jo tykkere bliver dit glas. Derfor anbefaler vi et glas med højere indeks, altså et tyndere glas, ved højere styrke. Scroll videre for at læse mere om glasindeks, og hvilket du skal vælge, afhængigt af din brillestyrke.

   2. Har du brug for enkeltstyrkebriller eller flerstyrkebriller? Enkeltslebne glas korrigerer en synsfejl, mens progressive glas korrigerer flere synsfejl samtidigt. Læs mere om dette nedenfor.

   3. Har du brug for solbeskyttelse? Vi har flere alternativer til dig der vil have beskyttelse mod solen. Dette gælder almindelige solbriller og farveskiftende glas, der er gennemsigtige indendørs, men som automatisk bliver mørke ved kontakt med sollys.

   Kvinde med briller.

   Glas til dine behov

   Til dig, der ønsker at købe briller fra os, tilbyder vi glas til flere forskellige anvendelsesområder.

   Enkeltstyrkebriller: Afstandsbriller til nærsynethed, langsynethed og astigmatisme. Til dig der der elsker at læse, har vi enkelslebne læsebriller, og til dig, der tilbringer meget tid foran computeren, har vi enkelslebne terminalbriller.

   Progressive glas: Det perfekte glas til dig som alderssynet. Et moderne progressivt glas med bred usynlig korridor så det bliver lettere at kunne se i alle slags afstande.

   Solglas: Almindelige solglas med eller uden styrke i flere forskellige farver. Solglas kan desuden vælges med et polariserende filter eller med et farveskiftende Transitions®-filter. Solglas er et tilvalg, som du vælger efter du har valgt enkelslebne eller progressive glas.

   Closeup af brilleglasmateriale.

   Glasmuligheder til dine behov

   Når du vælger dine briller, tilbyder vi en række forskellige glasmuligheder for at sikre, at du får den bedste synskvalitet og komfort. Vi forstår vigtigheden af at have de rigtige brilleglas til dine specifikke behov, og vi tilbyder fire kvalitetsmuligheder:

   Basglas (1.5 Index - Sfærisk Design): Inkluderet i brilleprisen med en simpel overfladebehandling og ridsebeskyttelse. Passer godt til lette synsfejl. Ikke kompatibel med steltyper uden ramme (rimless) eller med halvramme (semi-rim).

   Standard (1.5 Index - Sfærisk Design): Pålideligt alternativ med fantastisk optik til mindre synsfejl op til +-3.00. Inkluderer glasbehandling med ridsebeskyttelse og antirefleksbehandling. Ikke kompatibel med steltyper uden ramme (rimless) eller med halvramme (semi-rim).

   Premium (1.6 Index - 25% Tyndere og Lettere - Sfærisk Design): 25% tyndere end standardglas, passer til alle steltyper inklusive Rim, Semi-rim og Rimless. Anbefales til styrker over +-3.00. Inkluderer glasbehandling med ridsebeskyttelse og antirefleksbehandling.

   Ekstra Premium (1.67 Index - 30% Tyndere og Lettere - Asfærisk Design): Hele 30% tyndere end standardglas og med fremragende holdbarhed og asfærisk design. Det optimale valg for dig med højere styrker over +-3.00, og det passer til alle steltyper inklusive Rim, Semi-rim og Rimless. Inkluderer glasbehandling med ridsebeskyttelse og antirefleksbehandling for den bedst mulige synsoplevelse.

   Briller lagt på en bærbar computer.

   Overfladebehandlinger til brilleglas

   Vi tilbyder skræddersyede overfladebehandlinger af brilleglas, der optimerer synsoplevelsen. Med vores fire overfladebehandlingspakker - Standard, Premium, Optimal og Skærmfilter - sikrer vi, at dine briller er tilpassede til dine behov og din livsstil.

   Uanset om du er på kig efter grundlæggende beskyttelse, avancerede funktioner eller specialiseret beskyttelse til digitale skærme, har vi en løsning til dig. Oplev et klarere, mere komfortabelt og mere holdbart syn med vores overfladebehandlinger af høj kvalitet, der er designet til at give dig det bedste inden for synsbeskyttelse og komfort.

   Læs mere om vores Overfladebehandlinger til brilleglas

   Billede af et stort udvalg af brillestel til visning.

   Føl dig tryg

   LensWay har solgt briller siden 2009. Hos os kan du stole på, at du altid finder briller af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

   Vidste du, at vi har 3 måneders åbent køb? Vi har også 2 års produktgaranti. Læs mere om vores garantier.