Gå til kassen
   Alt om vores glas

   Alt om vores glas

   Når du skal købe briller, er det vigtig at vælge det rigtige brilleglas. Vægten, tykkelsen og overfladebehandlingerne på glassene du vælger, vil påvirke hvordan du oplever dine briller. Her er vores guide til hvordan du vælger det rigtige glas til dine briller.
   Hvordan vælger man det rigtige glas?

   Hvordan vælger man det rigtige glas?

   1. Hvilken styrke har du? Vi tilbyder forskellige tykkelser på vores brilleglas (glasindeks). Dette påvirker vægten af brillerne på ansigtet. Jo højere synskorrigering du har brug for, jo tykkere bliver dit glas. Derfor anbefaler vi et glas med højere indeks, altså et tyndere glas, ved højere styrke. Scroll videre for at læse mere om glasindeks, og hvilket du skal vælge, afhængigt af din brillestyrke.

   2. Har du brug for enkeltstyrkebriller eller flerstyrkebriller? Enkeltslebne glas korrigerer en synsfejl, mens progressive glas korrigerer flere synsfejl samtidigt. Læs mere om dette nedenfor.

   3. Har du brug for solbeskyttelse? Vi har flere alternativer til dig der vil have beskyttelse mod solen. Dette gælder almindelige solbriller og farveskiftende glas, der er gennemsigtige indendørs, men som automatisk bliver mørke ved kontakt med sollys.

   Glas til dine behov

   Glas til dine behov

   Til dig, der ønsker at købe briller fra os, tilbyder vi glas til flere forskellige anvendelsesområder.

   Enkeltstyrkebriller: Afstandsbriller til nærsynethed, langsynethed og astigmatisme. Til dig der der elsker at læse, har vi enkelslebne læsebriller, og til dig, der tilbringer meget tid foran computeren, har vi enkelslebne terminalbriller.

   Progressive glas: Det perfekte glas til dig som alderssynet. Et moderne progressivt glas med bred usynlig korridor så det bliver lettere at kunne se i alle slags afstande.

   Solglas: Almindelige solglas med eller uden styrke i flere forskellige farver. Solglas kan desuden vælges med et polariserende filter eller med et farveskiftende Transitions®-filter. Solglas er et tilvalg, som du vælger efter du har valgt enkelslebne eller progressive glas.

   Indeks – styrer tykkelsen på glasset

   Indeks – styrer tykkelsen på glasset

   Når du køber briller hos os, kan du vælge, hvilket indeks du vil have på dine briller. Indeks styrer tykkelsen på glasset. Hvis du har højere styrker, kan det være godt at vælge et tyndere glas for at gøre brillerne lettere og mere behagelige at have på.

   Vi tilbyder 4 forskellige typer glas:

   • Basis (1,5 indeks): Dette glas er inkluderet i prisen, når du køber briller hos os. Velegnet til dig med styrke -3,00 op til +3,00. Basisglasset er ikke egnet til stel med halvramme (semi-rim) eller stel uden ramme (rimless).
   • Standard (1,5 indeks): Til dig med enklere synsfejl. Anbefales til styrker op til +/-2,00 i metalstel og op til +/-3,00 i plaststel. Basisglasset er ikke egnet til stel med halvramme (semi-rim) eller stel uden ramme (rimless).
   • Tyndere (1,6 indeks): 25 % tyndere end basisglasset med bedre holdbarhed. Anbefales til styrker over +/-2,00 i metalstel og over +/-3,00 i plaststel.
   • Tyndest (1,67 indeks): 30 % tyndere end basisglasset med bedre holdbarhed. Til dig med styrker over +/-2,00 i metalstel og over +/-3,00 i plaststel.

   Vores overfladebehandlinger

   Vores overfladebehandlinger

   Vi har flere overfladebehandlinger at vælge imellem, og du kan vælge at tilføje flere overfladebehandlinger med en af ??vores pakker, der inkluderer en eller flere af overfladebehandlingerne nedenfor (Standard, Optimal og Blue Cut).

   • Ridsebeskyttelse: En hårdhedsbehandling, der beskytter glasset mod ridser. Dette er altid inkluderet.
   • Anti-refleksbehandling: Fjerner refleksioner og forstyrrende lysstråler.
   • Snavsafvisende overflade: forhindrer fingeraftryk og snavs i at klæbe til glasset.
   • Vandafvisende overflade: Afviser vand og gør rengøringen lettere.
   • Bedre ridsebeskyttelse: Ekstra stærk beskyttelse mod ridser.
   • Blue Cut: Beskytter mod blå-violet stråling fra digitale skærme. Anbefales til læsebriller og terminalbriller.

   Føl dig tryg

   Føl dig tryg

   LensWay har solgt briller siden 2009. Hos os kan du stole på, at du altid finder briller af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

   Vidste du, at vi har 3 måneders åbent køb? Vi har også 2 års produktgaranti. Læs mere om vores garantier.