Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Ændre oplysninger
 • Gentage bestillinger

Sikre betalingsmåder

Safe e-commerce

Du betaler efterfølgende med faktura eller hurtigt og sikkert forud med bankkort eller Dankort-VISA. Der tilkommer ingen ekstra afgifter.

Garantier

At handle fra LensWay er altid forbundet med tryghed og generøse garantier. For os er det nemig vigtigt, at du som kunde altid bliver 100 % tilfreds med dit køb. Vi er først tilfreds når du også er tilfreds. Vores garantier gør du kan som kunde føler dig tryg, når du handler hos os. Skulle du undre dig over noget findes vores kundeservice altid der for dig.

Personlig og rådgivende kundeservice

Vores prisbelønnede kundeservice er tilgængelig for dig alle hverdage 12.30-16.30. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, synspunkter, klager eller tip. Det er dig som kunde, der hjælper os med at blive bedre!

E-mail: kundeservice@lensway.dk
Telefon: 80 88 27 06

100 % tilfreds eller pengene tilbage

Med vores tilfredshedsgaranti får du naturligvis pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds!

 • Vi har en 3 måneders prøv uden risiko-tilfredshedsgaranti på alle optiske briller og solbriller med styrke. Det betyder, at du risikofrit kan prøve dine briller i tre måneder og bytte til et andet produkt eller få pengene tilbage, hvis du mod formodning ikke bliver tilfreds.
 • På kontaktlinser, linsevæsker og komfortdråber har vi 3 måneders åbent køb.
 • På solbriller har vi 3 måneders åbent køb
 • 2 års produktgaranti på alle produkter.
Læs mere om tilfredshedsgarantien under Spørgsmål & Svar.

Prisgaranti

Hos LensWay handler du til billige priser. Prisgarantien betyder, at vi regelmæssigt gennemgår vores prissætning for at sikre, at du kan handle trygt og sikkert, uden at du nogensinde skal bekymre dig om prissætningen. Hvis du eventuelt finder dine kontaktlinser, briller eller solbriller til en lavere pris i en anden optikerforretning, kan du købe produktet af os til samme pris. Betingelsen er, at det er samme produkt med samme specifikationer, og at det kan købes på de samme betingelser.

 •   Betingelser for prisgaranti:

  - Prisgarantien gælder på kontaktlinser og tilbehør, briller og solbriller.
  - Prisgarantien gælder i 14 dage efter gennemført køb.
  - Prisgarantien gælder for almindelige priser, ingen midlertidige tilbud, kampagner, priser der kræver medlemskab eller anden form for betaling, udsalg eller andre rabatter.
  - Prisgarantien kan ikke kombineres med andre kampagner eller tilbud.
  - Prisgarantien kan ikke kombineres med linseabonnementet.
  - Prisgarantien skal refererer til den samlede pris, inklusiv alle gældende gebyrer. Når prisen hos os f.eks. er inklusiv fragt, vil vi matche den samlede pris for produktet og forsendelse.
  - Webbutikken hvor du finder produktet til en billigere pris, skal være en dansk butik, som er registreret i Danmark. Garantien omfatter ikke køb i udlandet, da disse priser normalt angives ekskl. moms og toldafgift.

Hvis du finder et produkt til en billigere pris, kan du gøre følgende: Kontakt vores kundeservice og meddele, hvor du har fundet produktet billigere. Vedlæg et link til siden hvor du har fundet den billigere pris.

For at påberåbe prisgarntien på solbriller fra Ray-Ban kræves det at webbutikken hvor du kan handle er en certificeret Ray-Ban forhander. Dette er for at sikre, at produktet er ægte. For at se hvordan ikonet ser ud for en bekræftet certificied forhandler, klik her.

Vi sender din pakke indenfor 24 timer

Vi har Europas største kontaktlinselager og sender 95 % af alle kontaktlinsebestillinger inden for 24 timer. Du finder mere information om leveringstiderne under Spørgsmål & Svar.