Gå til kassen

  Om Lensway

  At kunne se er en af livets mest dyrebare gaver. At kunne se tydeligt er derimod langt fra en selvfølge. Derfor er vi sat i verden. Hos os kan du hurtigt og nemt købe optikerprodukter af højeste kvalitet til attraktive priser. Takket være en kombination af hurtig levering, konkurrencedygtige priser og personlig kundeservice er vi blevet en af optikerbranchens førende aktører.

  Hvad vi står for

  Vi hjælper mennesker med at se bedre på en enkel måde. Se verden. Se øjeblikket. Siden starten af 00'erne har vi hjulpet mere end en million kunder til et bedre syn, og vi brænder dagligt for at hjælpe endnu flere!

  Lensway ejes i dag af det globale optikerfirma EssilorLuxottica Group, verdens førende producent af brilleglas, og er repræsenteret på fire forskellige europæiske markeder. I 2015 blev EssilorLuxottica Group kåret som en af de 50 globale virksomheder, som forandrer verden gennem sit arbejde med “Vision for all”.

  Vores produkter

  Vi har Nordens største udvalg af kontaktlinser, og du kan finde originale linser fra populære kontaktlinseproducenter, såsom Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og CooperVision. Hos Lensway finder du også markedets mest prisvenlige linser fra Everclear. Vi tilbyder altid hurtig levering af vores produkter, og normalt sender vi din ordre samme dag, som vi modtager den.

  Lensway har solgt briller siden 2009. I vores brillesortiment finder du et bredt udvalg af stel af højeste kvalitet i forskellige former og størrelser. Vores vision har altid været at kunne tilbyde briller af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, så flere mennesker har råd til at korrigere deres syn.

  Alle vores briller er selvproducerede, og vi ejer ikke vores egne butikker. På denne måde kan vi holde prisen nede, mens vi har kontrol over design og kvalitet, og sikre, at fremstillingen af vores briller foregår på en etisk måde for vores medarbejdere. Læs mere om vores initiativer til at tage socialt ansvar nedenfor.

  Vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål, behøver hjælp eller ønsker stilrådgivning, er du velkommen til at kontakte vores prisbelønnede kundeservice. Vores engagerede og dygtige personale er klar til at hjælpe dig!

  Socialt ansvar

  EssilorLuxottica Group, der ejer Lensway, har underskrevet FNs Global Compact Initiative, som opfordrer virksomheder til at omfavne, støtte og antage et sæt kerneværdier inden for områderne menneskerettigheder, beskæftigelsesstandarder, miljø og etik. Dette gælder for alle vores medarbejdere og vores egenproduktion af produkter. Vi står for alle menneskers ligeværdighed og arbejder aktivt med interne initiativer inden for ligestilling, mangfoldighed og inkludering i samarbejde med organisationer som RFSL.

  På trods af at det bliver betragtet som en menneskeret, mangler en tredjedel af verdens befolkning tilstrækkeligt syn eller adgang til den nødvendige nødhjælpsindsats. Derfor arbejder vi hos Lensway sammen med vores ejere EssilorLuxottica Group (gennem EssilorLuxottica Foundation) for at forbedre synet for millioner af mennesker over hele verden. Gennem initiativet Buy One, Give One kan vi sammen gøre en forskel. For hvert par briller, du køber hos os, donerer vi et par til en person i en trængende verdensdel.

  Er du tidligere kunde hos Lenson?

  Hvis du er kunde hos lenson.com, har du måske bemærket, at Lensway nu omfatter Lenson. Så hvis du tidligere har været kunde hos Lenson, kan du bruge dine tidligere loginoplysninger og finde nøjagtigt de samme produkter som før.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Lensway

  Virksomhedsoplysninger

  Kundeservice

  Man - fre:
  09.00-14.00
  Frokostlukket:
  12.00-13.00

  Hovedkontor:

  • Lensway Group AB
  • Box 1294
  • 16429 Kista
  • Sverige

  Administration:

  • Lensway Group AB
  • Org. nr. 556579-3188