Ray-Ban
  • RB4147-60158  60 thumbnail
  • RB4147-60158  60 thumbnail
  • RB4147-60158  60 thumbnail

RB4147-60158 60

Ray-Ban

1895 kr Vejl. pris:1960 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
147 mm
Linsebredde:
60 mm
Glashøjde:
46 mm
Næsebro:
15 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Black
Glassenes farve:
G-15XLT Green
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB4147 er endnu en model i rækken af stilrene og elegante solbriller fra legendariske Ray-Ban.

RB4147 fra den stilskabende solbrilleproducent Ray-Ban er en solbrille, som forvalter virksomhedens klassiske arv på bedste vis. Disse solbriller kombinerer omsorgsfuldt håndværk med design i absolut topklasse. RB4147 er indbegrebet af alt, hvad vi forbinder med Ray-Ban.

Ray-Ban er virksomheden bag nogle af de mest klassiske solbriller på markedet, og deres cv omfatter ikoniske modeller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer. RB4147 har mange kvaliteter til fælles med disse klassiske solbriller, men de har samtidig sin helt egen identitet. RB4147 har et mere moderne design end de nævnte modeller, men den har samme selvsikre stil og kraftfulde udstråling.

Med den store ovale front og de elegant formede stænger er RB4147 en solbrille, der passer i alle sammenhænge. Med RB4147 får du et par solbriller der giver dig den helt rigtige udstråling, både på stranden og i byen. De store og elegante glas klæder desuden de fleste ansigtsformer. RE4147 er fremstillet af kvalitetsplast for optimal komfort og slidstyrke.

RB4147 har naturligvis også glas, der beskytter dine øjne mod solens farlige UV-stråler. De ovale tåreformede glas har en flot mørk farvetone. Ray-Bans klassiske logo er placeret stilrent på stængernes yderside. Køb dine RB4147 hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.