Gå til kassen
   Prøv nye kontaktlinser uden at gå til optikeren

   Prøv nye kontaktlinser uden at gå til optikeren

   Overvejer du at prøve nye kontaktlinser? Begynder dine nuværende at gnave lidt, eller holder de ikke fugten hele dagen? Vil du finde nogle mere prisvenlige? Dette er almindelige tanker, som mange kontaktlinsebrugere får gennem årene. Vi har sammensat en guide til, hvad du skal overveje, når du skifter kontaktlinser.
   Kontaktlinser efter livsstil

   Kontaktlinser efter livsstil

   Når du skifter kontaktlinser, skal du overveje, hvad du leder efter? Vil du have kontaktlinser specielt til tørre øjne? Vil du skifte fra månedslinser til endagslinser eller til døgnet-rundt-linser? Leder du efter noget mere prisvenligt? Et godt tip er overveje din livsstil i forhold til dine nye linser. Hvis du er meget aktiv, eller har svært ved at at komme igennem pollensesæson, kan endagslinser muligvis passe bedre til dig. Hvis du bruger kontaktlinser hver dag, og ikke har problemer med at pleje dine kontaktlinser, kan månedslinser muligvis være et godt valg for dig. Synes du det er vanskeligt at huske at tage kontaktlinserne ud sidst på ​​dagen og vil du hellere have kontaktlinser, som du kan sove med? Så er døgnet-rundt-linser ideelle til dig.

   Kontaktslinser ud fra dine behov

   Kontaktslinser ud fra dine behov

   De fleste kontaktlinsemærker har kontaktlinser til forskellige kategorier (basis, medium eller premium), der dækker flere behov og har forskellige priser.

   Diameter og bundkurve

   Diameter og bundkurve

   På hver produktside er der bundkurve og diameter på kontaktlinsen. Du kan finde dine parametre på din linserecept, eller du kan gå ud fra dine aktuelle linser (du vil finde bundkurven og diameteren på siden af ​​din kontaktlinsepakke). Disse parametre behøver ikke at være nøjagtigt de samme som på din linserecept, når du prøver nye linser. Du kan sagtens prøve andre kontaktlinser, der har en nærliggende bundkurve og diameter.

   • Bundkurven (BC) på en kontaktlinse beskriver kontaktlinsens krumning i millimeter, dvs. hvor godt kontaktlinsen sidder på dit øje. Normalt er bundkurven mellem 8 – 10 mm.
   • Diameter (DIA) beskriver kontaktlinsens størrelse. Bløde kontaktlinser har en større diameter på 13,00 – 15,00 mm, hårde kontaktlinser har en diameter på 9 – 10 mm.

   Hvis du er usikker på, hvordan du skifter kontaktlinser, anbefaler vi altid, at du konsulterer din optiker. Bemærk, at en linserecept og en brillerecept er forskellige.

   Lad øjet vænne sig til dem i 5 dage

   Lad øjet vænne sig til dem i 5 dage

   Husk, at det kan tage op til 5 dage for øjet at vænne sig til dine nye kontaktlinser. Hvis det svier eller hvis du får ondt i øjet, skal du selvfølgelig fjerne kontaktlinsen. Til dig, der vil prøve et nyt linsemærke, tilbyder vi en prøv-på-pakke fra everclear, der indeholder 5 kontaktlinser pr. pakke. everclear er et godt mærke, hvis du leder efter prisvenlige kontaktlinser med høj kvalitet og komfort, der holder hele dagen.

   I prøv-på-pakken kan du vælge mellem:

   • everclear ADM 5-pack – prisvenlige endagslinser af hydrogel, et materiale, der efterligner øjet tekstur for optimal komfort, der holder hele dagen.
   • everclear ELITE 5-pack ­– premium endagslinser lavet af silikonehydrogel, der giver mere ilt til øjet. Den nyere teknologi giver øget komfort og er et sundere valg for øjet.